top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Ay Düğümleri Boğa Akrep Burçlarında

Kuzey Ay Düğümü Boğa Burcunda Güney Ay Düğümü Akrep Burcunda


18 Ocak 2022 - 17 Temmuz 2023 tarihleri arasında Kuzey Ay Düğümü Boğa - Güney Ay Düğümü Akrep burcunda yolculuk edecek. Kuzey düğüm daha çok işbirliklerini, gelişim için olası fırsatları ve avantajları getirir. Güney düğüm tarafı ise bir kapanışı temsil eder. Bu nedenle bu sene Boğa burcu ile temsil edilen konularda olumlu gelişmeler bekleriz. Bunun için kimi zaman yaşamımızda bir fazı kapatmak durumunda kalabiliriz.


Boğa ve Akrep karşılıklı iki burçtur. Bu aks astrolojide her zaman parayla ilgilidir. Haliyle sadece ülkemiz iin değil tüm dünya için ana konu bu yıl para olacaktır. Ay düğümlerinin olduğu yerde gerçekleşen yeniay ve dolunaylar karşımıza tutulmaları çıkarır. Bu sene bu burçlarda 4 tutulma yaşayacağız. Bu nedenle temsil ettikleri konular Nisan - Mayıs arasında ve Ekim - Kasım arasında daha çok yoğunlaşacaktır. Yazının sonunda tutulma dereceleri verilmiştir.


Akrep Boğa burcundaki bir önceki geçişi 2003 Nisan - 2004 Aralık yıllarında yaşadık. Yaşı elverenler o tarihlerde hayatlarında hangi alanın canlandığına dönüp bakabilirler. Neleri geride bıraktığınız ve nelerin hayatınıza dahil olmaya başladığını düşünün.


Daha yakın bir tarih olan 2012 Ağustos - 2014 Ocak tarihlerinde ise benzer bir tutulma serisi yaşadık. Ancak bu sefer ay düğümleri tam zıt burçlardaydı. Yani Güney düğüm Boğa burcundan geçerken Kuzey düğüm akrep burcundan geçiş yaptı. Bu nedenle o tarihlerde başladığınız konuları yavaş yavaş geride bırakacağınızı söyleyebiliriz. 2012 Kasım ayından sonra Satürn de Akrep burcuna geçiş yapmıştı. Bu nedenle aslında burada yaşanan tutulma serisi bir kat daha zordu. Şimdi ise tutulmaya Satürn 'ün yine zorlayıcı bir açısı olacak. Bu nedenle atacağımız adımlarda bazı zorluklar olabileceğini, bazı değişimlerin zorunlu olduğunu anımsamakta fayda var.


Küresel olarak kargo ve kurye firmaları için rüya gibi bir seneyi geride bıraktık. Turizmin yaşadığı zorlu sürecin geride kalmaya başladığını söyleyebiliriz. Şimdi perde başka sektörler için aralanıyor. 2022 Sektörler ve Meslekler yazısını okumadan yeni yatırımlar yapmayın. Link yazının sonunda.


Ay Düğümleri Boğa Akrep Aksında Burçlara Etkisi

Koç Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Koç burçları finansal olarak gelirlerinde bir artış yaşayabilirler. Ancak burada giderler konusunda bir bütçe yapmak gerekecek. Bu süreçte ortak gelirler alanında bir güney düğüm geçişi var. Bu nedenle mümkünse ortak işlerinizde hesaplarınızı iyi yapın. Bir miras satışı, bir sözleşmenin feshi sonrasında alacağınız bir tazminat, sigortadan para almak bu senenin ana konuları arasında olabilir. Bu yıl mümkünse kredileri minimumda tutun. Borç almak vermek bu yıl uzak durulması gereken bir alan. Gelirlerinizi iyi değerlendirin ve yatırımlarınızda mümkün olduğunca iyi değerlendirin. Bu alanda Uranüs olması nedeniyle sürpriz kazançlar da olası. 2022 Sektörler ve Meslekler yazısından olası kazanç fırsatlarını inceleyebilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Boğa Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Burcunuzda gerçekleşen bu geçiş sizleri ilişkiler konusunda test etmeye hazırlanıyor. Bir birlikteliğiniz ciddiye dönebilir. Ya da sorunlu bir birlikteliği bitirecek cesareti bu yıl bulabilirsiniz. İş hayatınızdaki zorlu süreç sizi belki de bir yer değişikliğine itebilir. Belki de uzunca bir süredir yapmayı düşündüğünüz yeni başlangıçlar için bir itici güç oluşturabilir. Ay düğümlerinin bu geçişine Jüpiter Mayıs ayına kadar destek veriyor. Haliyle aslında ilişkiler konusunda sosyal çevrenizden gelen güzel destekler var. Bu yüzden bu tutulmaları iyi değerlendirmeniz ve sürecin sonunda kazançlı çıkmanız mümkün. Bunun için olabildiğince değişime açık olun ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


İkizler Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz sene yer değişikliği yaşamış olabilirsiniz. Belki eşinizin hayatındaki sorunlar sizleri de etkiledi. Kimi zaman yol ayrımına gelmiş olabilirsiniz. Ortak işler, başkaları ile birlikte hareket etmeyi gerektiren alanlardan yavaş yavaş uzaklaşmış olabilirsiniz. Bazı müşterilerinizle sözleşmeleriniz feshedilmiş olabilir. Bu sene ise daha çok sağlık konuları gündeminizi meşgul edecek. Bir işi bırakabilir, bir ofisiniz varsa satabilir veya başka bir ofise geçiş yapabilirsiniz. Belki iş değişikliği yapmayı düşündüğünüz bir süreçten de geçiyor olabilirsiniz. Mümkünse iş hayatınızda yasal konularda çok dikkatli olun. Yasal konular, yurtdışı ile bağlantılı işler sizi bir yol ayrımına getirebilir. Eşin iş hayatındaki olumlu gelişmeler ise sizi belki de bir iş değişikliğine getirebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz yıl belki işinizle ilgili zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Belki sağlık konuları ile çok fazla uğraştınız. Bu yıl ise daha çok sosyal hayatınız gündeminizi meşgul edecek. Sosyal yaşamınız canlanabilir. Arkadaşlarınızla birlikte hareket etmenizi sağlayacak bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle Jüpiter de bu yıl size destek vereceği için Mayıs ayına kadar olan zaman aralığında yolculuk ve eğitim fırsatlarını iyi değerlendirin. Eğer çocuğunuz varsa bu yıl belki uzak bir yere taşınabilir. Yaşı elveriyorsa belki evlenebilir. Tüm bunlar sosyal yaşamınızı da etkileyecek değişimler olacaktır. Belki bir süredir aksayan öncelikleriniz değişmeye başlayabilir. Bu yıl miras, kredi gibi konularda bazı aksalık ya da gecikmeler gündeme gelebilir. Bu yüzden mümkünse zorunlu olmadıkça kredilerden uzak durun. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Aslan Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Bir önceki sene belki ilişkiler konusunda çok da şanslı bir seneden geçmemiş olabilirsiniz. İlişki, ortaklık ve sözleşmeler konusunda sınandığınızın farkında olun. Bu sağlamlık sınavı bir süre daha devam edecek. Bu zorluğa rağmen kariyerinizle ilgili olumlu bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bu hem iş yükünüzü arttıracak hem de başarı şansınızı yükseltecektir. Ancak bu süreçte size sunulan kariyer gelişimi belki bir yer değişikliğini de beraberinde getirebilir. Bu değişim zorunlu olabilir veya bazı gecikmeler yaşanabilir. Ancak konu ne olursa olsun bu yılı iyi değerlendirebilirseniz kariyerinizle ilgili bir sıçrama şansı yakalayabilirsiniz. Mayıs ayından sonra ise ilişkiler konusundaki sorunları çözmeniz mümkün. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Kendim İçin Astroloji eğitimine katılarak haritanızı tanımaya başlayabilirsiniz


Bu eğitim astroloji eğitimine giriş içindir. Adım adım size kendi haritanızı yorumlayabilmeyi öğretir.



Başak Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz sene iş hayatınızdaki yoğunluk nedeniyle belki de evinize çok fazla zaman ayıramadınız. Belki de bir kariyer değişimi nedeniyle taşınmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi bu sene yolculukların arttığı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Eğitiminizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Kardeşlerinizle yakınsanız belki onların daha uzak bir yere taşınması gündeme gelebilir. Belki aracınızı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bu sene bir yer değişimi gündeme gelirse daha uzak bir yere taşınmak, daha konforlu bir eve geçmek de olasıdır. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa bu yıl eğitmenlerinizden destek alabilirsiniz. Akademik bir hayatınız varsa bu sene tamamlamanız gereken yazılar ya da yapmanız gereken başvurular olabilir. Bu yıl akademik yaşantınızda bir ilerleme kaydetmeniz çok mümkün, bu nedenle karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Eğer yurt dışına gitme planındaysanız ilk adımlarını Nisan aylarında atabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Terazi Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz yıl eğitim ve yolculuklar gündeminizi meşgul etmiş olabilir. Belki kardeşlerinizin hayatı gündeminizi meşgul etmiş olabilir. Şimdi bu süreci yavaş yavaş geride bırakıyorsunuz. Artık daha çok maddi konular önceliğiniz olacak. Masraflar artabilir veya gelirlerinizde bazı kesintiler olabilir. Bu yıl eşin ya da ortağın gelirleri daha destekleyici olacak. Ek gelirler, prim ya da diğer ödeneklerden daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Ortak bir yatırım ya da miras gibi bir konuda fırsat yakalayabilirsiniz. Bu yıl bütçe yapmayı öğrenmek durumundasınız. Buna ne kadar erken başlarsanız okadar avantajlı olacak. İş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler yine de destek verecek. Özellikle iş arkadaşlarınızdan destek istemekten çekinmeyin. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Akrep Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz yıl maddi konularda önemli testlerden geçtiniz. Belki giderleriniz arttı. Ya da bazı kesintiler nedeniyle gelirlerinizde düşüşler yaşanmış olabilir. Ortak gelirlerden destek almış olabilirsiniz. Bu yıl ise ilişkiler sizin için ana konu olacaktır. Yeni bir ilişki ya da ortaklık gündeme gelebilir. Sorunlu birliktelikler ya da ortaklıklar içinse yol ayrımına gelebilirsiniz. Zorunlu bir yer değişimi ise bu senenin bir diğer konusu olabilir. Bu süreçte bir sözleşmenin feshi olasıdır. Eğer birebir hizmet verilen bir alanda çalışıyorsanız bazı müşterilerinizle sözleşmeleriniz sonlanabilir. Belki mecburi bir taşınma gündeme gelebilir. Özellikle yaz aylarından sonra kariyeriniz için bir fırsat yakalamanız mümkün. Belki bu bir yer değişimini zorunlu kılacak bir görev değişikliği olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yay Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz yıl ilişkiler konusunda fazlasıyla sınandınız. Belki destek bulmakta çok zorlanmış olabilirsiniz. Bu süreçte şans hiç sizden yana değildi. Şimdi senaryo yavaş yavaş değişiyor. Gelir gider dengesini iyi yapmanız gereken bir seneye giriş yapıyoruz. Eğer mümkünse bir bütçe yapmanızda fayda var. Ek gelirlerde artışlar, miras, nafaka, prim ya da diğer ek gelirler konusunda artışlar yaşanırken masraflarınız da artmaya başlıyor. Bu yıl zorda kalmadıkça kredilerden uzak durursanız faydalı olacaktır. Maddi konularda yaşanacak bu viraj için ailenizden destek alabilirsiniz. Mayıs sonrasında ise artık şans sizden yana. Bu nedenle yaz aylarını iyi değerlendirin. Yine de herşey böyle devam etmeyecek. Ekim Kasım aylarında tutulmalar nedeniyle maddi konular tekrar gündeminize taşınacak. Bu yüzden eğer yapabilirseniz kenara bir miktar para koymakta fayda var. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz yıl yoğun bir iş hayatınız oldu. Belki çalıştığınız firma büyümeye gitti. Şimdi bu yoğun iş hayatınız artık rayına oturuyor ve odağınız biraz daha ilişkiler konusuna dönmeye başlıyor. Bir ilişkinin ilk adımları atılabilir. Eğer halihazırda bir birlikteliğiniz varsa belki kendiniz için bir adım atıp bir spora ya da yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa onlarla daha fazla vakit geçirmeniz olasıdır. Konu ne olursa olsun sosyal çevrenizin değişeceği bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Miyadı dolmuş bir dostluğa nokta koyabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınız daha uzak bir yerlere taşınırlar ve onlarla irtibatınız azalabilir. Bir dernek ya da gruptan yavaş yavaş uzaklaştığınızı görebilirsiniz. Bu yıl önceliğiniz hayattan ne kadar keyif aldığınız olacak. Bunun için atacağınız adımlar da sizi yeni insanlarla bir araya getirecektir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Kova Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Kariyerinizle ilgili bir yol ayrıma doğru ilerliyorsunuz. Bir iş değişikliği sizi eski bir şehre tekrar taşıyabilir. Ailenizle tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Veya kendi evinizi almak için bir adım atabilirsiniz. Burcunuzda hareket eden Satürn nedeniyle yapacağınız başlangıçlar yavaş olabilir. Veya bazı sorumlulukları da beraberinde getirebilir. Bu zorlu değişimlere rağmen maddi olarak daha fazla güç kazanacağınız bir yıla giriş yaptınız. Özellikle Mayıs ayındaki tutulmalara kadar bu süreci iyi değerlendirmenizde fayda var. Eğer bazı engeller yolunuzu tıkıyorsa merak etmeyin, Mayıs ayından sonra bu sorunları çözmek için doğru adımları atabileceksiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Balık Burçları Ay Düğümlerinden Nasıl Etkileniyor?

Geçtiğimiz yıl kariyerinizle ilgili bazı aksilikler yaşamış olabilirsiniz. Veya kariyer hedefleriniz değişmiş olabilir. Evde daha fazla vakit geçirmiş olabilirsiniz. Pandemiden etkilenen sektörlerden biriyseniz bu sürecin yavaş yavaş geri kaldığını söyleyebiliriz. Şimdi odak noktanız yavaş yavaş eğitim konularına yönelmeye başlıyor. Bu süreçte yolculuklar artabilir. Kardeş ya da kuzenleriniz ile olan ilişkileriniz bu yıl daha iyi bir noktaya gelebilir. Onların hayatındaki gelişmeler gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Konu ne olursa olsun onlarla bu yıl daha fazla görüşmeniz çok olasıdır. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir;


Comments


bottom of page